Wat is er allemaal mogelijk met een luxe kerstpakket?

Al eeuwenlang is het geven van een kerstpakket aan werknemers een traditioneel gebruik in Nederland. En daar is ook alle reden toe. Er is niks mooiers dan om een vrolijk gezicht te zien van jouw werknemer bij het geven van deze pakketten. Maar je hebt natuurlijk allerlei kerstpakketten die verschillen van budget versies naar themapakketten. 

Gelukkig kent het geven van een kerstpakket ook fiscale voordelen. Dus waarom zou je dan niet voluit gaan en een luxe pakket geven aan jouw werknemers? Zo maak je kerst dit jaar extra speciaal voor ze. Maar wat is er eigenlijk allemaal mogelijk met een luxe kerstpakket? Aan de hand van een voorbeeld uit het assortiment van Kerstpakkettentip.nl, zul jij erachter komen wat jouw werknemer wel allemaal niet krijgt bij een luxe kerstpakket.

Thanks to you

Het pakket dat we als voorbeeld geven in deze blog, heet Thanks to You. In dit pakket zitten in totaal achttien artikelen uit allerlei categorieën. Jouw werknemer zal met dit pakket voornamelijk hartige snacks of eten aantreffen. Zo zitten er in dit pakket onder andere hartige crackers, kaas crackers, toast, chips, mini pasteitjes, en ragout. Dit zijn allemaal producten die perfect passen bij een avondje gezellig met vrienden of familie.

Ook zitten er enkele sauzen in dit pakket. Zo zal jouw werknemer niet alleen Heinz tomaten ketchup aantreffen, maar ook mosterd en mayonaise van Heinz. Qua sauzen zit hij in ieder geval een tijdje goed. 

Zoetigheid en drank

Natuurlijk zitten er niet alleen maar hartige hapjes in dit kerstpakket. Jouw werknemer zal ook van zoetigheid kunnen genieten. Hij vindt onder andere kerstkoekjes en chocolates de luxe. Dit is heerlijk als toetje na de snacks. 

Ook qua drank is er in dit luxe kerstpakket meer dan genoeg te vinden. Zo is er een fles rode Franse wijn genaamd compliments te vinden. Dit is een wijntje wat heerlijk wegdrinkt bij sociale gelegenheden in de winter. Wanneer jouw werknemer van bier houdt, is dit pakket ook prima. Zo zijn er twee flessen Alfa Edel pils in dit pakket te vinden. Deze biertjes passen perfect bij de hapjes van eerder.

Ongebruikelijke luxe

Tot slot zijn in dit kerstpakket nog enkele andere luxe artikelen te vinden. Zo is er een jaar puzzel te vinden voor de puzzelaars. Ook is er een oliebollenmix aanwezig voor werknemers die een fan zijn van banketbakken. Het meest luxe product is echter de airfryer die in dit pakket te vinden is. Jouw werknemers zullen met zo’n product gegarandeerd blij verrast zijn, en volop gebruik maken van deze airfryer. Als afsluiter zijn al deze producten in een mooie geschenkdoos te vinden, waardoor jouw werknemers met een kerstpakket als deze echt de luxe ervaren.
Zoals je ziet, kan een luxe kerstpakket vele mooi artikelen bieden om voor een luxe ervaring te zorgen bij de werknemers die dit ontvangen. Je weet nu precies wat de mogelijkheden zijn met een luxe, origineel kerstpakket, waardoor het tijd wordt om van jouw inspiratie gebruik te maken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *