Silent disco ideaal als klassenuitje

Silent disco

Wil je een klassenuitje organiseren, waarbij de kinderen heel veel plezier zullen hebben? Een silent disco is daarvoor de ideale oplossing. Het is voor iedereen geschikt en er zijn veel opties met silent disco. Hier gaan wij jou meer over vertellen!

Wat het zo leuk maakt

Een silent disco huren wordt vaak voor een feestje gebruikt, maar is ook ideaal voor een silent cinema, rondleiding tijdens een excursie (museum) of bos- of stadswandeling. Het voordeel bij een feestje is dat de kinderen naar hun favoriete muziek kunnen luisteren, door te switchen tussen de verschillende kanalen. Ook kunnen ze van elkaar zien wie naar welk kanaal luistert. Wel moet je hiervoor meerdere zenders huren, zodat dit ook mogelijk is. Ook is het heel goed geschikt voor een silent cinema, want je kan eenvoudig buiten een film met de klas gaan kijken en bij een rondleiding tijdens een museumbezoek of wandeling kan er muziek worden afgespeeld en uitleg gegeven worden aan zelfs meerdere groepen tegelijk. Met een silent disco koptelefoon heb je namelijk geen last van de omgeving en ervaren zij ook geen geluidsoverlast. Zo heb je geen ruzie met de omgeving, zoals de buren. Iedereen kan het geluid in het gewenste volume zetten en zo ook met elkaar praten. Je kan zelf kiezen voor hoeveel kinderen je het organiseert, want je kan zoveel koptelefoons huren als je maar wilt. Daarnaast kan je zelf de locatie kiezen, want niemand heeft er verder last van en het kan zowel binnen als buiten. Om het nog leuker te maken kan je ook een DJ of meerdere DJ’s inhuren. Je kan er ook een thema bij verzinnen, zoals een piratenfeestje, Halloween feest, silent neon party of onesie pyjama party. Dit zorgt voor een heel leuk klassenuitje.

Waar te huren?

Een silent disco kan je het beste huren, aangezien het kopen veel duurder is. Zo scheelt dat bij 10 koptelefoons wel rond de 500 euro en je hoeft de koptelefoons ook niet op te laden. Het installeren van de zender is zeer eenvoudig, hiervoor heb je geen technische vaardigheden nodig. Het is in principe hetzelfde als het verbinden van je oordopjes met je smartphone of laptop. Bij het huren kan je zelf het aantal koptelefoons en zenders kiezen en de gewenste datum. Als je het voor meerdere klassen wilt organiseren is dat ook mogelijk. Zo kan je een silent disco voor meerdere dagen huren en waarbij je de opladers ook geleverd krijgt. De koptelefoons gaan wel 8 uur mee en de zenders hebben een bereik van wel 200 meter. Ook kan je de silent disco voor zoveel mensen reserveren als je maar wilt, er is geen maximum. Je kan de koptelefoons vanaf 6 koptelefoons huren, maar daar zit je met een klas zo aan. Bovendien kan je bij een silent disco huren ook de decoraties huren, zoals rookmachine en ledverlichting. Dat zorgt ervoor dat je alleen nog maar de locatie, muziek en hapjes en drankjes hoeft te regelen. De kinderen zullen door de extra attributen, nog meer plezier beleven en enthousiaster worden. Zo zullen ze met elkaar gaan dansen op de beat van de muziek. Tijdens een excursie of cinema zullen ze geen last hebben van omgevingsgeluiden, wat ze meer rust en concentratie geeft. Kinderen zijn vaak snel afgeleid en op deze manier zal dat minder zijn. Daarom kan je een silent disco het beste huren. Silentdiscosethuren.nl biedt deze tegen een scherpe prijs. Neem dus snel een kijkje!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *