Manieren waarop de draagbare toiletten het milieu verbeteren

Volgens de Environmental Protection Agency (EPA) spoelt de gemiddelde Amerikaan elke dag meer water door het toilet dan er voor enige andere activiteit wordt gebruikt. Aangezien draagbare toiletten minder water verbruiken dan thuis, besparen draagbare toiletten alleen al in de Verenigde Staten dagelijks meer dan 125 miljoen liter vers water omdat ze niet hoeven te worden doorgespoeld en afval wordt weggegooid zonder het gebruik van water. Met een aanzienlijke hoeveelheid gebruik gedurende de maand met slechts twintig gallons water, zou u voor de maand 400 gebruik kunnen krijgen voor 20 gallons water. Door meerdere individuele toepassingen gedurende de week.

Ditzelfde water kan verder worden gebruikt voor dagelijks koken, baden en drinken. Zelfs toiletten met een “laag debiet” verbruiken minimaal 1,6 liter water per spoelbeurt. Dit is een enorme verbetering ten opzichte van oudere typen die tot 6 gallons water per spoelbeurt nodig hadden. Als je kiest voor toiletwagen verhuur is dit precies hetzelfde.

Draagbare toiletten zorgen voor de juiste verwijdering van afval

Menselijke uitwerpselen bevatten vaak schadelijke micro-organismen die, als ze niet goed worden geëlimineerd, nabijgelegen waterbronnen kunnen verontreinigen. Veel van deze ziekteverwekkers gedijen goed in koud water en kunnen gemakkelijk ziekten verspreiden. Een goede verwijdering van menselijk afval is essentieel, of draagbare toiletten zich op een centrale locatie bevinden of strategisch verspreid over een buitenruimte.

Vooruitgang in technologie heeft geleid tot de creatie van de toilettrailer die doorspoelt en zelfs een ingebouwde gootsteen heeft. Dit type draagbaar toilet verkleint verder de kans op ziekten die een negatieve invloed kunnen hebben op de lokale omgeving.

Draagbare toiletten verminderen de verspreiding van ziekten onder dieren in het wild

Menselijk afval kan zeer giftig zijn voor zowel dieren in het wild als dieren en het is bekend dat het op veel subtielere manieren door het milieu wordt verspreid dan alleen directe consumptie. Het reist via menselijke voeten, poten en hoeven en op de vleugels van insecten. Daarom kiezen steeds meer campings voor schone mobiele toiletten. Draagbare toiletten helpen om natuurlijke lichaamsfuncties te bevatten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *