De leukste mode items van het jaar op een rijtje

Wanneer je op zoek bent naar de laatste, nieuwste en aller leukste mode items van dit jaar dan zit je hier goed. We zien zowel bij de vrouwen als mannen dat bepaalde fashion items ineens razend populair kunnen worden. De een volgt de ander en voor je het weet is het een wereldwijde hit! Zeker nu dankzij social media waarin we, door influencers, veel informatie krijgen maar ook worden gestuurd.

Wil je nu weten welke mode items je nu nog moet kopen? Lees snel door.

Back to basic

Je zou het niet verwachten maar je kan weer terug naar de basis. Het hoeft niet altijd zo spannend te zijn wat je aantrekt, kies daarom, als je daar zelf ook fan van bent voor wat basis kleren. Denk bijvoorbeeld aan een witte blouse met een straight leg jeans. Dit zijn broeken die wat wijder zijn dan de skinny jeans en ook recht toe recht aan naar beneden lopen. Wil je er dus goed bijlopen? Kies dan voor wat basis kleuren.

Sandalen en laarzen

We zien veel strappy sandalen terug in het straatbeeld. Deze komen in vele soorten en kleuren en dat is nu net wat het zo leuk maakt. De ‘straps’ worden ook flink gevarieerd. Zo zien we ze regelmatig helemaal tot onder kniehoogte komen en soms ook juist weer tot net over de enkels. Daarnaast zien we dat de cowboylaarzen ook zeker nog niet vergeten zijn, zoals die van het merk Lola Cruz.

Retro

Daarnaast zien we dat de retro look ik weer terug is van weggeweest. Het leukste hieraan is, is dat vrouwen hun haar ook weer matchen met de jaren 60 en 70. Dit zorgt er voor dat er ook weer nieuwe haartrends populairder dan ooit worden. Heb jij je kleding hier al op aangepast?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *