De complete gids voor beerpong!

Beerpong is een drinkspel dat gespeeld wordt met bekers en pingpongballen. Het idee van het spel is om de bal in een beker aan de andere kant van een tafel te gooien.

Beer pong, ook bekend als Beiroet, kanonskogel, beiroet, Beiroet-bal, toss cup of gewoon pong is een drinkspel dat zijn oorsprong vond op Amerikaanse universiteitscampussen in de late jaren zestig en vroege jaren zeventig. Het spel omvat meestal twee teams aan weerszijden van een tafel met 10 onbeveiligde bekers gevuld met bier aan elk uiteinde plus één “jack” of “koning” -beker aan elk uiteinde die alleen kan worden gemaakt door een direct schot vanaf de andere kant van de tafel.

Hoe Beer Pong goed te spelen en elke keer te winnen?

Stap 1:

Voordat het spel begint, wil je kiezen in welk team je gaat spelen. Je kunt een aanvoerder zijn en je team kiezen of je kunt willekeurig gaan en andere spelers laten kiezen. Als je een aanvoerder bent, zorg er dan voor dat je mensen kiest die het beste bij je team passen.

Stap 2:

Plaats vervolgens een pingpongbal tussen twee kopjes bier aan weerszijden van de tafel. Dit wil je zo dicht mogelijk bij elkaar doen zonder de bal in de beker te laten vallen.

Stap 3:

Nu er een lege ruimte is tussen deze twee kopjes bier, verdeel je kopjes in teams met de kleuren van je gekozen tafelkleden of kopjes voor je teams.

De beste beerpong set die u online kunt kopen voor een goede prijs

Online zijn er tegenwoordig steeds minder beerpong sets te kopen. Dit komt omdat veel winkels stoppen met de verkoop hiervan. Easy-Out beschikt wel nog over de beerpong set. Deze is voor een kleine prijs te kopen. Ook hebben ze nog een andere set waar ook nog andere producten in zitten die makkelijk zijn voor jou feestje! Kijk daarvoor op de website van Easy-Out!

Tips voor verh

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *